Master Tech és disseny gràfic, disseny web, marketing i SEO a Girona i Barcelona

Master Tech està format per un equip multidisciplinar per oferir-te total cobertura a la teva empresa:

Disseny Gràfic es Disseny de Logotipos, Disseny de papereria corporativa, Disseny de Díptics i Tríptics, Disseny de Catàlegs, Disseny de flyers, Il·lustracions, Disseny d’envases (Packaging)…

Diseño Web són webs corporatives i botigues online amb disseny únic i continguts autogestionables per als nostres clients. També gestionem el teu hosting.

Marketing i SEO és aplicar la millor estratègia per a les teves necessitats empresarials: SEO, SEM, Adwords, Community Manager, Newsletters…

Com unim tots aquests conceptes? A continuación t’ho expliquem…

Com treballem?


Anàlisi

Abans d’iniciar un projecte gràfic o web, a Master Tech analitzem les teves necessitats i treballem amb un projecte previ i gratuït perquè sàpigues què fer, per què i quin cost tindrà.

Assessorament

Després de l’anàlisi, t’assessorem amb les millors opcions i novetats tecnològiques, integració si és el cas en les xarxes socials… i així, entre tots, conseguir realitzar el millor projecte possible per a tu.

Disseny Web

A Master Tech creem un disseny funcional i optimitzat que tingui un alt potencial gràfic tenint en compte la navegabilitat, interactivitat, usabilitat i arquitectura de la informació.

Desenvolupament

A Master Tech desenvolupem el teu projecte utilitzant les últimes novetats tecnològiques i implementant sistemes d’autogestió perquè puguis gestionar de manera autònoma i fàcil els continguts de la web.

Posicionament

L’últim pas del procés és la creació de meta-etiquetes i meta-descripcions per a que la teva web tingui, de forma natural, el millor posicionament possible dins dels cercadors web.

Seguiment

Un cop finalitzat el projecte, revisem periòdicament cadascuna de les nostres webs per suggerir noves aplicacions en les xarxes socials, revisions del codi per millorar l’accessibilitat…