“Necessito una web complexa però que pugui gestionar.”

Drupal, el gestor de continguts més potent

Aquest és el CMS més tècnic, es el CMS más técnico, així que també és el més potent dels tres. Permet fer llocs web amb gran complexitat i estructura amb multisites però sempre amb fàcil modificació del contingut per a nous usuaris.

Aquest gestor de continguts é smodular multipropòsit i molt configurable. Permet publicar articles, imatges, arxius i altres coses o altres arxius i serveis afegits com fòrums, enquestes, votacions, blogs i administració d’usuaris i permisos. La seva flexibilitat i adaptabilitat, així com la gran quantitat de mòduls addicionals disponibles, fa que sigui adequat per a realitzar molts tipus diferents de lloc web.

Drupal és un sistema dinàmic: en lloc d’emmagatzemar els seus continguts en arxius estàtics en el sistema de fitxers del servidor de manera fixa, el contingut textual de les pàgines i altres configuracions són emmagatzemats en una base de dades i s’editen utilitzant un entorn web.

Amb Drupal creem tantes pàgines com idiomes necessiti el nostre client, així que els continguts s’han de modificar per a cada un d’ells. És més feina que amb Joomla, però aquesta dedicació té el seu fruit i permet posicionar la mateixa web en diferents idiomes i per tant augmenten les possibilitats que et trobin en els cercadors.

web_drupal_carousel_productos_creadis web_drupal_immobiliaria_con_buscador_immodisseny